Becario/a Administrativo/a

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya - Trabajo

Ofertas de empleo de Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

BARCELONA, Barcelona (España).

51 - 250 empleados.

Confederación Empresarial. Patronal

Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Becario/a Administrativo/a

Becario/a Administrativo/a

Descripción de la oferta

PIMEC, patronal de les micro, petites i mitges empreses de Catalunya està en disposició d'incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per al departament de Recursos Humans i Formació.

Pensem en estudiants que estiguin cursant estudis de CFGM gestió administrativa, secretariat o similar, habituat / -a treballar amb eines informàtiques, en l'entorn Internet i amb ampli domini de les lleng??es castellana i catalana (mínim nivell C).

A PIMEC podràs adquirir experi??ncia professional i posar en pràctica els coneixements adquirits en els teus estudis actuals. Recolzaràs al departament de Recursos Humans i Formació de Pimec en la gestió administrativa de les accions formatives, inscripcions de cursos al centre de formació, preparació de convocatòries i documentació de cursos. Arxiu, gestió documental, bases de dades, anàlisis de dades, entre altres tasques de suport al'equip.

Capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i inter??s per l'àmbit empresarial, social i institucional.

S'ofereix ajuda econòmica per al transport.

Estudios:

Formación Profesional grado medio

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Indiferente

Tipo de contrato:

A convenir
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: